Dragehulen klub tilbud

Af Kenn Andersen, 07-02-2020

Hvis du ikke har læst Terry Brooks’ ”Landover” bøger er denne samling med de tre første bøger et virkelig godt sted at starte. Den er ovenikøbet på tilbud for medlemmer af Dragehulen, så du kan få den for 100,- (Bestil her) i stedet for de 200,- (Bestil her) den ellers står til.

Både Marit og Ditte er stærkt begejstret for disse bøger, og giver dem deres varmeste anbefalinger.
Historien følger Ben Holiday, en succesfuld advokat med eget firma i Chicago, men efter hans gravide kone dør i en tragisk ulykke, har han forståeligt nok mistet livsglæden. Selv om Ben er workaholic bliver arbejdet mindre og mindre meningsfuldt og han ser bunden af en flaske whisky lidt for ofte. Det hele ændrer sig den dag, hvor han modtager et ekstravagant julekatalog fra stormagasinet Rosen’s Ltd. Det er ikke bare et almindeligt julekatalog, men ting til den mere kræsne kunde, inklusive det forfaldne kongerige Landover.
Eftersom der ikke er noget, som holder Ben tilbage, beslutter han sig for at købe kongeriget Landover. På helt klassisk eventyr/fantasy maner, skal Ben opfylde en bunke opgaver og forpligtelser, genopbygge kongeriget, få folkets accept som ny konge af Landover, få adlens støtte, overleve drager, troldkvinder osv. Den første bog, Magic Kingdom for Sale – Sold , udkom første gang i 1986, men den holder stadig. Den tackler emner som tab, depression og stress, men er samtidig hylende morsom og hjertevarm. Det er en utrolig underholdende bog, som desværre er ret så overset. Alle har hørt om Terry Brooks’ Shannara bøger, men de færreste har læst hans Landover historier, og det er synd og skam.

Hvis du ikke er medlem af Dragehulen kan du læse mere, og eventuelt melde dig ind, her

Vare tilføjet til kurv

Gå til kurv