Signering d.11/9 på Punk Life Crisis ved Simon Petersen

Af Marit Nim, 03-09-2021

Den 11. september kommer Simon Petersen (Necropolis, Death Skool m.fl.) forbi og signerer Punk Life Crisis – hans spritnye tegneserie om at være blevet fyrre og have krise over at punken og kampen mod kapitalismen er sevet ud af hverdagen.

Signeringen finder sted fra kl. 12:00-14:00

Punk Life Crisis:

Simon nærmer sig de 40. De gamle punk-venner (“Snotklud” og “Lakridsen”) er blevet fucking breeders og er flyttet til Vanløse. Deres planer om at bruge økologiske stofbleer er hurtigt blevet til billige supermarkedsbleer. Kampen mod kapitalismen må udsættes, og det forhadte “lortesystem” har skaffet både lejlighed og børnepenge til dem. Det er slut med koncerter og drukture.
Kun Simon drømmer stadig om at blive forsanger i et punkband, inden det er for sent. En aften giver Simon den fuld gas til metal karaoke i Kødkværnen, og miraklet sker: En dude tilbyder ham posten som forsanger i sit nye punkrock-band. Simons drøm om at blive en ny Joey Ramone udvikler sig hurtigt til et mareridt af skænderier, druk, vold og nedbrudte varevogne på den tyske autobahn, da bandet tørner ud på sin første (og sidste) Europa-turné.
Forudbestil her

Vare tilføjet til kurv

Gå til kurv